Alexandra Wendsjö, Malmöhus Projekt

Alexandra Wendsjö tillbaka på kontoret

Efter att ha varit föräldraledig har Malmöhus Projekts vd och projektledare Alexandra Wendsjö börjat arbeta igen. Hon har sällskap av två nya kollegor och fullt fokus på att träffa kunder, hitta nya uppdrag och kompetensutveckling.

Det har varit en lång och fin föräldraledighet för Alexandra Wendsjö, som sedan drygt två veckor åter är i tjänst.
– Det är riktigt kul att vara tillbaka och såklart extra roligt att vi har utökat vårt gäng med två nyanställda i Dennis och Håkan. Och det känns som att det ligger rätt i tiden med spetskompetens inom skyddsrum.

Projektledarna på Malmöhus Projekt har flera spännande uppdrag igång, bland annat på Alfa Lavals nya produktionsanläggning för värmeväxlare på Gunnesbo i Lund, där det första spadtaget togs i slutet av november. Anläggningen i Lund blir till ytan cirka 30 000 kvadratmeter och ska stå klar i januari 2025. Expansionen kommer innebära en ökad effektivitet och produktionskapacitet, men också många nya jobb i regionen. Från Malmöhus Projekt arbetar just nu Henrik Palmquist och Anders Carlsson i projektet.
– De fungerar framför allt som byggledare, projekteringsledare och kontrollansvariga enligt PBL, säger Alexandra.

Hennes första veckor tillbaka på jobbet har framför allt handlat om nya projekt och kundmöten, men också om kompetensutveckling.
– Jag tittar på nya kurser och utbildningar för våra medarbetare inom till exempel ABK09 och entreprenadjuridik, säger Alexandra.

Vill du veta mer om Malmöhus Projekt? Läs mer om vårt utbud här eller kontakta Alexandra Wendsjö

Publicerad den 22 februari 2024

Nyhetsarkiv

Visar 1-10 av 70