Malmöhus Projekt får nytt uppdrag i Oxie

Malmöhus Projekt hjälper återigen Pangir, den här gången med fastigheten Trädgårdshallen 3 i Oxie. Hyresavtal är tecknat med Svevia och Arento och snart är det byggstart.

Nybyggnationen Trädgårdshallen 3 är industrilokaler med showroom, kontor och hyresgästanpassade utrymmen som tvätthall, verkstad och lager. Malmöhus Projekt har tidigare arbetat i liknande projekt åt Pangir och står även den här gången för projekt- och byggledning samt KA enligt PBL.

De två byggnaderna som utgör Trädgårdshallen 3 i Oxie kommer att certifieras enligt miljöbyggnad silver. Till den ena byggnaden flyttar Arento, som hyr ut anläggnings- och byggmaskiner och är en del av Sveviakoncernen. I den andra byggnaden ska ett av Svevias laboratorium rymmas. Svevia är ett statligt bolag och specialister på vägar och infrastruktur.

Trädgårdshallen 3 planeras börja byggas Q2 2024 och allt beräknas vara klart för inflyttning Q1 2025.

Läs mer om Trädgårdshallen 3 här

Läs mer om Oxie företagspark och hitta ledig tomt här

Malmöhus Projekt erbjuder en mängd olika tjänster inom bland annat projekt- och byggledning, affärs- och projektutveckling, bostadsrättsföreningar, skyddsrum, KA och besiktningar. Vill du veta mer? Läs mer om vårt utbud här eller kontakta Alexandra Wendsjö

Publicerad den 5 juni 2024

Nyhetsarkiv

Visar 1-10 av 70