Moa Persson, Malmöhus Projekt

Moas senaste projekt – det egna kontoret

I rollen som projektledare leder Moa Persson arbetet med såväl köpcenter som bostäder.
Nu varvar hon sina vanliga arbetsuppgifter med att göra om Malmöhus Projekts kontor.

Byggprojekt i produktionsfas, framtagande av anbud för olika upphandlingar men också ett stort internt arbete med Malmöhus Projekts nya identitet. För Moa Persson, byggprojektledare på Malmöhus Projekt, ser tillvaron just nu lite annorlunda ut. För när Malmöhus Projekt nu fått ny logotyp, ny sajt och visitkorten sedan länge är tryckta, är det dags att göra om även den egna arbetsplatsen.

De omfattande diskussionerna kring vad Malmöhus Projekt ska vara har klarnat – nu ska Moa visualisera det med hjälp av väggfärger, möbler och fotografier. Samtidigt planeras för framtida event, det tas nya strategiska beslut och Moa arbetar även med att utveckla bolagets verksamhetssystem.

– Att få vara delaktig i arbetet med Malmöhus Projekts nya identitet är fantastiskt roligt, och det är såklart extra kul att vi anställda har fått ha en stor roll, säger hon.

Förutom det interna arbetet slutför Moa bland annat en ombyggnation åt Acrinova, där målet har varit att skapa ett stort, luftigt och modernt kontor. Lokalen ligger vägg i vägg med Malmöhus Projekts eget kontor och innebär ett nära samarbete mellan projektledare, fastighetsägare, hyresgäst och entreprenör.

– Vi har lyckats få till det otroligt bra, säger Moa.

Hon har alltid varit intresserad av byggnadskonstruktion och arkitektur. Till Malmöhus Projekt lockades hon av delägaren Anders Carlsson, som hon träffade när de arbetade tillsammans med köpcentret Emporia i Hyllie 2012. Då var Moa nyutexaminerad byggnadsingenjör.

– Emporia var ett drömprojekt för mig. Då var det ett av regionens mest prestigefyllda byggen. Det projektet har öppnat många dörrar och jag lärde mig väldigt mycket där, säger hon.

Moa anslöt till Malmöhus Projekt i juli 2015 och idag är hon en av dem som har varit längst i företaget.

– 2015 lämnade jag en trygg anställning för att gå till ett bolag som ännu inte hade någon större verksamhet – klart det var nervöst! Men jag har alltid haft stort förtroende för våra delägare och har inte ångrat mitt beslut en sekund. Det är alltid roligt att åka till jobbet, tack vare vår goda stämning och öppenhet på kontoret.

2019 blir ett år av nya spännande projekt, både från nuvarande kunder men också från nya. Moa har också en annan förhoppning:

– Jag hoppas att Malmöhus Projekt fortsätter att växa som vi gjort hittills, att vi blir ett väletablerat bolag i branschen. Alla ska känna till oss, alla ska tala om oss, alla ska vilja arbeta med oss.

Publicerad den 6 maj 2019

Nyhetsarkiv

Visar 1-10 av 68