Nya utmaningar med Eminent och Moränen

Louise Andersson gav sig in i byggbranschen för att få ett varierande arbete med spännande uppgifter. Idag hjälper hon fastighetsbolaget Castellum med kontorsbyggnaden Eminent och industrihallen Moränen.

I en byggbransch som ständigt utvecklas och erbjuder nya intressanta projekt kan den som vill och vågar få möjlighet att testa på det mesta. Projektledaren Louise Andersson har alltid gillat skapande och varierande arbete. I jakten på nya utmaningar hittade hon till slut till Malmöhus Projekt.

Just nu jobbar Louise i två Castellumprojekt: Eminent, som är fastighetsbolagets nyproducerade spjutspetskontor i Hyllie, samt industrilokalen Moränen, en byggnad anpassad för upp till fem hyresgäster med stora möjligheter till flexibilitet kring lokalytor.

I Eminent, först i Norden med att bli en Well-certifierad byggnad, har den sista hyresgästen precis flyttat in och lokalerna är uthyrda till hundra procent. För Louise, som arbetat med projektledning och hyresgästanpassning, väntar nu nya utmaningar med nya hyresgästanpassningar i slutet av projektet.

– Nu håller vi på att knyta ihop och samordna allt. Hyresgästerna har flyttat in löpande under fyra månader och vi går in i en period med överlämning från produktion till förvaltning, med mycket frågor från hyresgästerna, säger Louise.

I arbetat med industrihallen Moränen är Louise projektledare och kontrollansvarig, KA. Stora delar av tomten har sanerats och nu är hallarna resta, det pågår takarbete och målet den kommande tiden är tätt hus.

– Inflyttning sker runt årsskiftet, men på tomten byggs även en biltvätt som öppnar redan i höst, säger hon.

Publicerad den 29 augusti 2019

Nyhetsarkiv

Visar 1-10 av 69