Ny BIM-samordnare till Malmöhus Projekt

En BIM-samordnare som även studerar till civilingenjör inom väg- och vattenbyggnad vid Lunds tekniska högskola, LTH. Säg hej till 22-årige Jakob Samuelsson, vår nye medarbetare på Malmöhus Projekt.

Han beskriver sig själv som pålitlig, noggrann och social. Har alltid haft ett stort intresse för teknik och matematik och gillar att planera och fullfölja olika typer av projekt, vare sig det handlar om uppdrag i jobbet eller den där gången han ritade och byggde pool och uteplats tillsammans med sin pappa.
– Att få möjligheten att följa och påverka processen från första pennstrecket till färdig byggnation är otroligt häftigt, säger Jakob Samuelsson.

Han är uppvuxen i Lund och har bott i staden i hela sitt liv. Sportintresset är stort och gymnasiets naturvetenskapliga linje på Polhemskolan kombinerades med Nationell idrottsutbildning i handboll. Parallellt med studierna på gymnasiet och LTH har han arbetat som cykelbud, på en skola, inom järn- och bygghandeln och hos en restauranggrossist.

Vad fick dig att välja Malmöhus Projekt?
– Framförallt vill jag arbeta här för att företaget känns nytänkande och innovativt. Den digitala satsningen med Philip Hon i spetsen känns väldigt spännande och det ska blir roligt att få vara en del av den, säger Jakob Samuelsson.

Varmt välkommen, säger vi på Malmöhus Projekt.

Läs mer om våra digitala tjänster här

Publicerad den 9 augusti 2021

Nyhetsarkiv

Visar 1-10 av 70