Karl Lindberg

”Mitt största fokus nu är våra kunders projekt”

Malmöhus Projekts nya vd Alexandra Hansson har börjat arbeta. Det innebär att tidigare vd Karl Lindberg kan fokusera mer på att driva projekt samt utveckling av bolaget.

Det är en nöjd Karl Lindberg som berättar om förändringarna.
– Det här känns väldigt bra. Alexandra har tagit över den dagliga driften, vilket ger mig mer tid till att fokusera på projekten och företagets utveckling. Mitt största fokus nu är våra kunders projekt, säger han.

646 studentbostäder ovanpå Willys i Katrinelund, utveckling av Lindängen centrum och bostadsrätter ovanpå Åhléns City i Malmö är några av de projekt som Karl Lindberg arbetar med.
– När det gäller Katrinelund är vi inne i bygglovsprocessen. Lindängen centrum, som vi är med och utvecklar, befinner sig i starten av en detaljplaneprocess och när det gäller lägenheterna ovanpå Åhléns City så håller vi på att diskutera bygglovet.

Samtidigt fortsätter Malmöhus Projekt att växa.
– Ytterligare en medarbetare ansluter i sommar. Men vi letar alltid efter nya kollegor som vill bidra till och utveckla bolaget, säger Karl.

Vill du arbeta med oss? Just nu söker Malmöhus Projekt projektledare samt besiktningsman och kontrollansvarig. Besök vår karriärsida på jobb.malmohusprojekt.se

Publicerad den 29 mars 2022

Nyhetsarkiv

Visar 1-10 av 70