Nu söker vi seniora och juniora projektledare

Malmöhus Projekt är ett expansivt projektledningsbolag och vi befinner oss just nu i ett mycket spännande utvecklingsskede med flera nya projekt. Därför behöver vi bli fler.

Vi söker dig som har en akademisk examen eller motsvarande byggteknisk utbildning. Kanske är du relativt ny på jobbet. Kanske har du mångårig arbetslivserfarenhet inom byggsektorn i roller som projektledare, projekteringsledare, platschef, produktionschef eller projektchef. Det spelar mindre roll – det viktiga är att du är driven, tror på en organisation där vi lär av varandra och är mån om att få kunden att känna sig trygg.

Som projektledare på Malmöhus Projekt är du med och planerar och genomför ny- och ombyggnadsprojekt i samarbete med våra kunder. Som ansvarig från projektering till färdigställande förväntas du bidra aktivt med din kompetens och säkerställa att projektet löper på enligt plan.

Du är positiv, affärsmässig och drivs av att skapa goda resultat. Du har ett stort engagemang och en mycket god förmåga att samarbeta och bygga relationer.

På Malmöhus Projekt brinner vi för att leverera det bästa resultatet och utvecklas tillsammans. Vi är övertygade om att vi når vårt mål med att få marknadens mest nöjda kunder genom att ha motiverade och engagerade medarbetare. Därför har vi skapat en kultur där alla får en chans att påverka sin egen utveckling.

Vi anställer löpande, så vänta inte med att kontakta oss. Skicka din ansökan till Karl Lindberg på karl.lindberg@malmohusprojekt.se. Har du frågor om de olika tjänsterna vi erbjuder, tveka inte att ringa Karl på 0736-40 30 50.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Publicerad den 18 mars 2019

Nyhetsarkiv

Visar 1-10 av 70