Mattias Åberg ansluter till Malmöhus Projekt

Vi på Malmöhus Projekt är glada att kunna välkomna Mattias Åberg till företaget. Med Mattias får Malmöhus Projekt en målmedveten och lyhörd projektledare som bidrar med byggtekniska kunskaper, vet hur entreprenören tänker och kan vara ett stort stöd åt beställaren i dialog med entreprenören.

– Jag har lång erfarenhet från entreprenadsidan. Nu vill jag bredda mig inom projektutveckling och projektledning och därför känns Malmöhus Projekt rätt. Dels för att företaget har olika typer av projekt och jobbar i olika skeden, dels för att det är ett litet bolag som vill växa, säger han.

Mattias är en eftertänksam och kundfokuserad ledare, som genom att få vara med tidigt och utveckla projekten skapar hållbara och lönsamma lösningar för kunden. Han är utbildad civilingenjör vid Lunds tekniska högskola, har tjugo års erfarenhet från branschen och kommer närmast från en tjänst på ett bostadsbolag, där han var med och byggde upp produktionsavdelningen i Malmö.

Tidigare har han bland annat arbetat som projektchef på byggbolag och varit involverad i allt från värmeverk och industrier till bostäder, förskolor, skolor och kontor.

Mattias börjar på Malmöhus Projekt i september. Välkommen!

Publicerad den 19 juni 2019

Nyhetsarkiv

Visar 1-10 av 70