Nya avtal och projekt – nu vill vi växa ytterligare

Nya arbetskamrater, mycket skratt och kul på jobbet. Samtidigt flera diskussioner om kommande projekt och ett par nyligen undertecknade ramavtal. Det är mycket på gång på Malmöhus Projekt och nu söker vi fler projektledare.

I det nyrenoverade kontoret har Enikö Balogh, Magnus Ahlström och Mattias Åberg börjat komma in i verksamheten, efter cirka en månad på Malmöhus Projekt.

Karl Lindberg, vd, partner och projektledare, är väldigt nöjd med stämningen.

– Just nu är det mycket skratt och kul på jobbet. Samtidigt sitter vi i diskussioner kring några stora projekt där vi skulle kunna bidra mycket på sikt.

Mårten Edstrand, partner med ansvar för affärs- och projektutveckling, håller med.

– Det gör också att vi redan nu börjat leta nya medarbetare. Förhoppningsvis väntar ytterligare rekryteringar redan i slutet av året.

De båda delägarna har inte speciellt svårt att hålla sig sysselsatta. Karl arbetar just nu som projektutvecklare i fyra projekt tillsammans med byggherren Magnolia. Det handlar om hotell, bostadsrätter och det omfattande bostads- och handelsprojektet Hyllie Gärde.

Mårten är involverad i ett par bostadsrättsprojekt och planläggning av två större markområden i Lund respektive Malmö.

Samtidigt har Malmöhus Projekt nyligen tecknat ramavtal med Trelleborgs kommun och Wihlborgs Fastigheter. Sedan tidigare finns ramavtal med Hemsö, Acrinova och Newsec och förhandlingar med fler aktörer pågår, berättar Karl.

– Ramavtalen innebär att vi långsiktigt kan utveckla en bra relation med våra kunder, där vi tillsammans driver projekten framåt.

– Samtidigt ger avtalen en långsiktig beläggning, vilket skapar stabilitet för såväl beställare som för oss själva, säger Mårten.

Med flera nya stora projekt på gång och avtal i hamn ska Malmöhus Projekt alltså nu sakta men säkert växa ytterligare. Ambitionen är att hitta tre–fyra nya medarbetare per år, under förutsättning att marknaden tillåter. Drömrekryteringen? En person som vill utveckla sig själv och företaget.

– Vi söker såväl yngre som äldre medarbetare. Enklast och snabbast tillväxt får vi såklart om det är etablerade konsulter som till viss del har med sig kunder. Samtidigt är vi måna om att ha en bra balans i ålder och kön, något vi hittills har lyckats väldigt bra med, säger Mårten.

Publicerad den 19 september 2019

Nyhetsarkiv

Visar 1-10 av 69