Malmöhus Projekt anställer ny projektledare

Malmöhus Projekt säger välkommen till Dennis Flink, en stabil och lugn projektledare som gärna tillbringar fritiden på fotbollsplanen och stranden.

Dennis Flink är utbildad byggnadsingenjör och produktionsledare. Han kommer från en tjänst som projektledare på annat bolag och har varit på Malmöhus Projekt tidigare, då som praktikant.

Grattis till nya jobbet! Vad fick dig att välja Malmöhus Projekt?
– Tack! Jag gjorde en praktikperiod på Malmöhus Projekt när jag studerade och trivdes väldigt bra. Nu när erbjudandet om att komma tillbaka dök upp var valet lätt!

Berätta lite om dig själv! Vad har du för intressen utanför jobbet?
– Jag är 42 år ung och bor med min familj i Gislövs Läge utanför Trelleborg, mitt emellan fotbollsplanen och stranden – två platser där jag gärna tillbringar min fritid.
– Jag lägger egentligen alldeles för mycket tid på sport, framför allt på barnens fotboll och mitt nyfunna intresse för golf. Sen finns det ju nästan alltid någon sport att se på tv. Förutom sport är resor ett stort intresse som jag delar med resten av familjen.

Vilken typ av projekt kommer du att arbeta med?
– Jag kommer fortsätta med ett bostadsprojekt i Trelleborg som jag tar med mig från min förra arbetsgivare. Jag kommer också att arbeta med stadshus- och hotellprojekt.

Dennis Flink tillträder sin nya tjänst den 15 januari. Varmt välkommen, hälsar kollegorna på Malmöhus Projekt.

Läs mer om våra tjänster här

Publicerad den 12 januari 2024

Nyhetsarkiv

Visar 1-10 av 70