Vi söker projektledare till spännande uppdrag

På Malmöhus Projekt letar vi hela tiden efter nya projektledare. Just nu har vi många nya spännande uppdrag och därför söker vi dig som har en akademisk examen eller motsvarande byggteknisk utbildning. Kanske är du relativt ny på jobbet. Kanske har du mångårig arbetslivserfarenhet inom byggsektorn i roller som projektledare, projekteringsledare, platschef, produktionschef eller projektchef. Det viktiga är att du är driven, tror på en organisation där vi lär av varandra och är mån om att få kunden att känna sig trygg.

Som projektledare på Malmöhus Projekt är du med och planerar och genomför ny- och ombyggnadsprojekt i samarbete med våra kunder. Som ansvarig från projektering till färdigställande förväntas du bidra aktivt med din kompetens och säkerställa att projektet löper på enligt plan.

Du är positiv, affärsmässig och drivs av att skapa goda resultat. Du har ett stort engagemang och en mycket god förmåga att samarbeta och bygga relationer.

På Malmöhus Projekt brinner vi för att leverera det bästa resultatet och utvecklas tillsammans. Vi är övertygade om att vi når vårt mål med att få marknadens mest nöjda kunder genom att ha motiverade och engagerade medarbetare. Därför har vi skapat en kultur där alla får en chans att påverka sin egen utveckling.

Vi anställer löpande, så vänta inte med att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

Intresserad? Kontakta Karl Lindberg

Publicerad den 19 februari 2021

Nyhetsarkiv

Visar 1-10 av 70