Projektledare

Malmöhus Projekt söker nya projektledare

Projektledare

Vill du arbeta på Skånes bästa projektledningsföretag, då är du varmt välkommen att söka rollen som projektledare hos Malmöhus Projekt

Malmöhus Projekt befinner sig i ett mycket spännande utvecklingsskede med nya medarbetare och intressanta projekt.

 

Dina nya utmaningar

I din roll som projektledare är du med att planera och genomföra ny- och ombyggnadsprojekt från förstudie till slutbesiktning i samverkan med våra kunder.

Som ansvarig för dina projekt under hela projekten, från projektering till färdigställande, förväntas du bidra aktivt med din kompetens och säkerställa att projektet löper på enligt plan.

 

Dina erfarenheter och egenskaper

Vi söker dig som har en akademisk examen eller motsvarande byggteknisk utbildning och som har mångårig arbetslivserfarenhet inom byggsektorn i roller som projektledare, projekteringsledare, platschef, produktionschef eller projektchef. Som person är du positiv, affärsmässig och drivs av att skapa goda resultat. Du har ett stort engagemang och en mycket god förmåga att samarbeta och bygga relationer.

 

Vi erbjuder

Vi tror på att vi når vårt mål med att få marknadens mest nöjda kunder genom att ha motiverade och engagerad medarbetare. Hos oss erbjuds du en plats i en organisation som brinner för att leverera det bästa resultatet och utvecklas tillsammans. Du får möjlighet att vara med och bidra till vår vinnande kultur som utöver kundfokus präglas av passion och vilja att leverera ”det lilla extra”. Hos våra medarbetare är arbetsglädjen hög och det är du själv som påverkar din utveckling!

 

Kontaktinformation

Vi ser fram mot din ansökan, skickas till karl.lindberg@malmohusprojekt.se

Har du frågor om tjänsten?

Kontakta Karl Lindberg, 0736 40 30 50 eller Mårten Edstrand, 070-269 52 39

Publicerad den 26 maj 2017

Nyhetsarkiv

Visar 1-10 av 70