Nosgrimman 4, Malmöhus Projekt

Inflyttning närmar sig i Nosgrimman 4

Nästa år är det dags för hyresgästen att flytta in i Nosgrimman 4 vid Jägersrovägen i Malmö. Malmöhus Projekt projektleder och just nu pågår stomresning.

Hyresgästen är vattenteknikbolaget Xylem, som bland annat arbetar med pumpar och pumplösningar. I Nosgrimman 4 kommer företaget bland annat ha en serviceverkstad. Den 2600 kvadratmeter stora fastigheten är certifierad med miljöbyggnad silver och har även en miljöklassad industrihall och kontor.

Från Malmöhus Projekt arbetar Karl Lindberg med projekt- och byggledning och Anders Ekblad med KA. Målet är att Xylem ska kunna komma igång med verksamheten under andra kvartalet nästa år, berättar Karl Lindberg.
– Det är ett väldigt oproblematiskt bygge, som vi sköter åt fastighetsägaren Pangir som sitter i Stockholm. Vi tar hand om helheten, säger han.

Malmöhus Projekt erbjuder en mängd olika tjänster inom bland annat projekt- och byggledning, affärs- och projektutveckling, KA och besiktningar. Vill du veta mer? Läs mer om vårt utbud här eller kontakta Karl Lindberg

Publicerad den 23 november 2023

Nyhetsarkiv

Visar 1-10 av 70