En vår med många projekt – och golf på Barsebäck

Flera projekt, en flytt och snart är det dags för den årliga golftävlingen Real Estate Invitational, där Malmöhus Projekt är partner. Alexandra Wendsjö, vd, berättar mer om vad som händer på företaget just nu.

Det är lugnt på både bostadsmarknaden och den kommersiella marknaden. Trots det rullar många projekt på och för projektledarna på Malmöhus Projekt innebär det uppdrag inom bostad, besiktning, kontor, handel och vård, till exempel kontorsfastigheten Raffinaderiet, nya sjukhusområdet i Malmö och handelsfastigheten Torshammaren.
Och för en tid sedan flyttade Malmöhus Projekt in i nya lokaler.
– Vi har mycket att göra och de nya lokalerna känns jättebra. Här finns möjlighet att växa, säger Alexandra Wendsjö, vd.

Hur ser planerna ut den närmaste tiden?
– Vi jobbar på tillsammans med våra beställare och försöker samtidigt hitta nya, intressanta och stabila uppdrag, säger Alexandra.

Snart är det dags för Real Estate Invitational på Barsebäck, golftävlingen som kommit att bli en årlig mötesplats för företag och personer verksamma på den kommersiella fastighetsmarknaden. Tävlingsformen är foursome och dagen brukar bjuda på kul golf, mingel, möten och avslutas med en middag.

Malmöhus Projekt är partner, vad innebär det?
– Vi har varit det sedan ett par år, vilket betyder att vi sponsrar tävlingen, hjälper till under tävlingsdagen och deltar i tävlingen, säger Alexandra.

Överskott från tävlingen går till välgörande ändamål och det har sedan starten inneburit över 275 000 kronor till välgörenhet. Överskott från årets tävling går till organisationen Friends, som arbetar mot mobbning och diskriminering.

Den 24 maj är det dags. Hur många väntas delta?
– Förra året tävlade 132 personer i 66 lag. I år förväntas vi bli lika många eller fler. Det ska bli väldigt kul!

Malmöhus Projekt erbjuder en mängd olika tjänster inom bland annat projekt- och byggledning, affärs- och projektutveckling, KA och besiktningar. Vill du veta mer? Läs mer om vårt utbud här eller kontakta Alexandra Wendsjö

Publicerad den 5 april 2023

Nyhetsarkiv

Visar 1-10 av 69