”På Malmöhus Projekt utvecklar vi varandra”

Hundratals hyresrätter, ett par butikslokaler och garage. Arbetet med Hyllie Gärde bjuder på stora utmaningar. Och det är just utmaningarna som är utvecklande i arbetat som projekt- och byggledare, menar Ulrika Persson på Malmöhus Projekt.

Möten, möten och möten. Däremellan utredningar, granskningar av handlingar och samordning. Så ser en vanlig arbetsdag ut för Ulrika Persson, projekt- och byggledare på Malmöhus Projekt.

Året som gått har varit intensivt, men roligt. Kul projekt, kompetenta beställare, entreprenörer och konsulter. Ulrika har nyligen avslutat ett stort ombyggnadsprojekt i Landskrona där den sista hyresgästen precis flyttat in i bottenlokalen.

Nu ligger fokus på rollen som biträdande projektledare för Hyllie Gärde i Malmö. Det är ett omfattande projekt där bostäder, handelslokal och garage kombineras i en och samma fastighet, som blir en del av den täta kvartersbebyggelsen kring Hyllie allé.

– Det är en stor utmaning, både under projekteringen och produktionen. Det finns många aspekter och krav att ta hänsyn till, säger Ulrika.

Hon har alltid gillat att skapa, vara kreativ och samtidigt arbeta systematiskt. När Ulrika 2017 anslöt till Malmöhus Projekt berodde det till stor del på kollegorna och det nätverk av kunder och projekt som är knutet till företaget. Att ha roligt tillsammans med kollegorna är viktigt, men det är också möjligheten att utvecklas.

– Jag har alltid gillat att arbeta i projektform. Och här på Malmöhus Projekt utvecklar vi varandra genom vårt sätt att arbeta, säger hon.

Ulrika har alltid sett på byggbranschen som en bransch full av möjligheter. Nu hoppas hon på ett år med fortsatt gott samarbete med befintliga kunder, men också nya kontakter och intressanta projekt att arbeta med.

– Det är roligt att ha ett par olika projekt igång parallellt. Olika projekt innebär olika utmaningar och de frågor man driver i ett projekt kan man ha nytta av i ett annat, säger Ulrika.

Vill du veta mer om arbetet med Hyllie Gärde? Vill du anlita oss eller kanske bli en del av Malmöhus Projekt? Kontakta Karl Lindberg på karl.lindberg@malmohusprojekt.se eller 040-20 09 01.

Publicerad den 15 april 2019

Nyhetsarkiv

Visar 1-10 av 70