Malmöhus Projekt växer med Magnus Ahlström

En lugn projektledare med lång erfarenhet och bredd – möt Magnus Ahlström, som ansluter till Malmöhus Projekt i augusti.

Magnus har arbetat som konsult med fokus på besiktningar och KA-uppdrag. Han har varit platschef på olika byggföretag, byggledare men även beställare inom offentlig sektor. Utöver det har han även varit delägare i ett familjeföretag.

– Jag är född in i branschen och har varit med ute på byggarbetsplatser sedan femårsåldern. Farfar var murare, far var snickare och jag blev högskoleingenjör, säger han.

Idag är Magnus snart 50 år och börjar, som han själv påpekar, ”bli gammal nog att syssla med det jag gör.” Det har blivit många projekt genom åren: bostäder, köpcentrum, bad, skolor i alla storlekar, idrottshallar, brandstation och vårdboende.

Erfarenheten gör att han håller sig lugn när det stormar, och sprider samma känsla till människor runt omkring. Erfarenheten gör också att han har en god förmåga att se helheten i varje projekt och möjlighet att coacha yngre medarbetare.

När Magnus nu väljer att ansluta till Malmöhus Projekt är det med en förhoppning om att förverkliga kundens projekt genom alla stadier i processen.

Vilka arbetsuppgifter trivs du bäst med?

– Byggproduktion, juridik och rivningar, säger Magnus.

Varmt välkommen, säger vi på Malmöhus Projekt.

Publicerad den 3 juli 2019

Nyhetsarkiv

Visar 1-10 av 70