Karl Lindberg

Nya projekt och tjänster – nu vill vi bli ännu fler

Det väntar en spännande vår på Malmöhus Projekt med flera nya projekt och en ny satsning på digitala tjänster. Nu vill vi anställa fler projektledare.

Vi lämnar ett speciellt 2020 bakom oss – och rivstartar 2021. Pandemin till trots rullar allt på bra, om än med fler digitala möten, arbete hemifrån och anpassade byggbesök. Flera nya projekt har redan startat upp, vilket innebär att vi behöver bli fler på Malmöhus Projekt, berättar Karl Lindberg, vd, partner och projektledare.
– Vi har många spännande uppdrag, både från befintliga och nya kunder. Därför ser vi behovet att anställa fler under året. Vi söker medarbetare som är drivna, duktiga på att samarbeta och måna om kunden. Vi erbjuder utmanande uppgifter tillsammans med trevliga kollegor, säger han.

Just nu arbetar Karl Lindberg bland annat med två hotellprojekt, ett i Lund och ett i Halmstad. Han är även inblandad i Hyllie Gärde, ett omfattande projekt med bostäder, parkeringsgarage och butikslokaler i Malmöstadsdelen Hyllie. Där ska de sista hyresgästerna flytta in i september.

2021 blir också året då Malmöhus Projekt satsar på fler digitala tjänster, bland annat med fokus på digital strategi, Virtual design and construction (VDC) och kvalitetsarbete.
– Vi lever i en digital värld. Därför har vi tagit in resurser för att höja vår kompetens och samtidigt hjälpa våra kunder att bli bättre rustade för framtiden. Det är ett väldigt spännande arbete som vi kommer berätta mer om lite längre fram, säger Karl Lindberg.

Är du vår nya kollega? Kontakta Karl Lindberg

Publicerad den 2 februari 2021

Nyhetsarkiv

Visar 1-10 av 70