Mikaels nya projekt – en crossfitanläggning

När crossfitanläggningen Mikael Hildingsson tränade på lades ner, startade han och de andra medlemmarna en ny verksamhet i egen regi. Nu varvar Mikael arbetet som projektledare med att vara crossfitcoach – och jobbar samtidigt för att bygga en aktivitetsterrass med crossfitutrustning på ett av sina projekt.

Att träna är en stor del av Mikael Hildingssons liv. När han inte arbetar med Wihlborgs projekt Posthornet 1, Raffinaderiet 3 och Beckhoff samt Castellums projekt Tistlarna 9 är sannolikheten därför stor att du hittar honom i crossfitlokalen, eller boxen som alla aktiva säger, i Lomma. Det är en medlemsägd box, som Mikael och de andra deltagarna startade tillsammans när den tidigare verksamheten lades ner vid årsskiftet.
– Vi var många som blev besvikna över det, men i stället för att deppa gick vi ihop ett antal medlemmar, där alla fick möjlighet att bli delägare, säger han.
Nu driver de crossfitboxen i samma lokal som tidigare, med samma boxchef och många bekanta, men även nya, ansikten på de olika passen.
– Träningen går framåt, det är bättre och roligare än någonsin tidigare.

Arbetet i crossfitboxen kan komma att visa sig värdefullt även i arbetet som projektledare. Det centralt belägna kontorshuset Posthornet 1 i Lund, som Mikael just nu arbetar med, ska nämligen få en aktivitetsterrass med bland annat crossfitutrustning, löpspår och yoga.
Fastigheten på den sista byggbara tomten bakom centralstationen, granne med Raffinaderiet 3, ska certifieras enligt Miljöbyggnad, Well och eventuellt också NollCO2. Aktivitetsterrassen är tänkt att vara en del i Well-certifieringen.
– Jag vill såklart gärna vara med och utforma den, men även prova den när allt står färdigt. Det är vore roligt att få titta ut över centrala Lund samtidigt som man tränar crossfit.

Förutom Posthornet 1 arbetar Mikael just nu med Raffinaderiet 3, Beckhoff och Tistlarna 9. Det sistnämnda är en ny lagerbyggnad med kontor för Castellum, som är en ny uppdragsgivare för Mikael.
– Malmöhus Projekt har haft många projekt med Castellum, så för mig är det både intressant och roligt att få börja arbeta tillsammans med dem, säger han.

Boxlivet i Lomma då? Jodå, när Mikael och hans vänner nyligen höll ett boxmästerskap för tvåmannalag fick Mikael ställa sig högst upp på pallen.
– Jag och min teamie kom på första plats, vilket såklart är väldigt kul. Nu fortsätter vi arbetet med boxen, målet är att göra den till Sydskånes bästa!

Vill du arbeta med oss på Malmöhus Projekt? Just nu söker vi projektledare samt en besiktningsman och kontrollansvarig. Läs mer på vår karriärsajt, jobb.malmohusprojekt.se

Bilden: Mikael Hildingsson på crossfittävling och Posthornet 1 i Lund.

Publicerad den 22 juni 2022

Nyhetsarkiv

Visar 1-10 av 70