Louise delar tiden mellan tre kontor

För att arbeta som projektledare behöver man kunna hålla många bollar i luften samtidigt. För Louise Andersson innebär det bland annat arbete med tre kontorsfastigheter: Eminent, Forskaren 2 och Greenhaus.

Louise Andersson, projektledare på Malmöhus Projekt, tillbringar dagarna i Malmö, Lund och Helsingborg. I kontorsfastigheten Eminent på Hyllie boulevard huserar modebolaget Boozt. Just nu arbetar Malmöhus Projekt med en hyresgästanpassning till företaget, som utökar kontoret från tre till fem våningar i samband med att andra hyresgäster flyttar ut. Arbetet innebär bland annat en förlängning av en interntrappa som ska gå igenom alla våningar.
– Det är en utmaning när hyresgästerna är kvar i fastigheten under arbetets gång, säger Louise.

Kontorsfastigheten Forskaren 2 i Lund är 20 000 kvadratmeter och projektet befinner sig just nu i bygglovsfasen, och Louise kommer att vara ansvarig för hyresgästerna. Greenhaus i Helsingborg ligger i den nya stadsdelen Oceanhamnen, som byggs på öar. Här ska bland annat vårdcentral, kafé, kontorskollektiv, advokatbyrå och miljöförvaltningen samsas med it- och konsultföretag.
– Det kommer att bli en väldigt bra blandning av verksamheter, som lyfter området och skapar liv och rörelse, säger Louise.
Den Well-certifierade byggnaden är cirka 10 000 kvadratmeter fördelat på åtta våningar och i april är det dags för slutbesiktning.
– Jag har varit ansvarig för hyresgästanpassning. Arbetet är mer utmanande än vanligt nu under pandemin, eftersom platsbesök och fysiska möten undviks. Det är helt enkelt svårare att bygga lika bra relationer via teams och telefon. Men projektet är inne på sluttampen.

2022 ser ut att bli ett spännande år för alla medarbetare på Malmöhus Projekt. Företaget har många roliga projekt igång och har precis fått en ny vd som ska hjälpa till att utveckla verksamheten ytterligare.
– Vi har haft mycket att göra under pandemin och nu känns det som att ännu fler projekt kommer igång. Jag ser verkligen fram emot arbetet, säger Louise.

Malmöhus Projekt växer och vi söker fler projektledare. Besök vår karriärsida på jobb.malmohusprojekt.se

Publicerad den 18 februari 2022

Nyhetsarkiv

Visar 1-10 av 69