Kalle Hull

Kalle Hull ansluter till Malmöhus Projekt

Digitaliseringsledare och BIM-samordnare under arbetstid. Tävlande i Agility-SM på fritiden. Möt vår nye medarbetare Kalle Hull.

Bördig från Ystad, men numera bor Kalle Hull i Oxie tillsammans med sin fästmö Nadine och de fyra hundarna Hydra (Shetland sheepdog), Phoebe (Shetland sheepdog), Milou (blandras) och Nessy (Spansk vattenhund). Agilityträningar och -tävlingar med tar upp en stor del av fritiden.
– Vi är båda tävlingsmänniskor av rang och tävlade under senaste SM. Min sambo och Phoebe har även varit med i landslaget, säger han.

Kalle Hull har studerat till byggingenjör på Malmö universitet med inriktning produktion/projekteringsledning. Direkt efter utbildningen började han arbeta som BIM-samordnare på ett Malmöföretag där han även tog på sig rollen som teknikansvarig. Efter tre år där ansluter han nu till Malmöhus Projekt.
– Jag vill jobba på ett mindre företag där jag får lov att ta mycket ansvar och inte är en i mängden. Min bild av Malmöhus Projekt är att det är ett väldigt ambitiöst och drivet team, som jag såklart vill vara en del av. Jag ser verkligen fram emot att börja jobba, säger han.

Kalle beskriver sig som en god kommunikatör. Noggrann och framåtsträvande, men också mån om att alltid ha roligt på jobbet.
– Jag arbetar hårt och ser alltid till att mina projekt blir ordentligt utförda, men det är också viktigt för mig att få in dos humor i vardagen, säger han.

Kalle påbörjar sin tjänst nu i juli. Varmt välkommen, hälsar kollegorna på Malmöhus Projekt!

Läs mer om våra digitala tjänster här

Publicerad den 12 juli 2021

Nyhetsarkiv

Visar 1-10 av 70