Vi erbjuder flera tjänster till bostadsrättsföreningar

Malmöhus Projekt är ett expansivt projektledningsbolag i sydvästra Sverige. Nu erbjuder vi bostadsrättsföreningar statusbesiktningar, under­hållsplaner samt kostnads­bedömningar kopplade till underhållsplaner. Och vi driver gärna era projekt – från upphandling till färdig produkt.

På Malmöhus Projekt arbetar vi med spännande projekt inom områden som bostäder, ­handel, industri, skola, vård, hotell och kontor. Våra medarbetare har lång erfarenhet av bland annat:

·  Projekt- och byggledning
·  Produktionsledning
·  Projekteringsledning
·  Affärs- och projekt­utveckling
·  Besiktning
·  Kontrollansvarig enligt PBL
·  Kalkyler
·  Upphandlingar
·  Rådgivning

Den här hösten gör vi en extra satsning för att hjälpa bostadsrättsföreningar i sydvästra Sverige. Vi erbjuder statusbesiktningar, under­hållsplaner samt kostnads­bedömningar kopplade till underhållsplaner. Det innefattar besiktning med protokoll och fotobilaga samt en enklare teknisk beskrivning av fastigheten.

Vi erbjuder också möjligheten att anlita våra erfarna projektledare för att driva era projekt hela vägen. Det kan till exempel handla om fönster­byte, balkongrenoveringar, takbyte, relining/stambyte
eller fasadrenoveringar.

Vår projektledare Moa Persson, som tillsammans med vår besiktningsman och kontrollansvarig Anders Ekblad ansvarar för satsningen, berättar att ett nära samarbete med de boende är avgörande för ett lyckat arbete.

– Vi på Malmöhus Projekt har stor erfarenhet av olika typer av ombyggnationer och större renoveringar i befintliga bostadshus. Sådana projekt innebär alltid att man måste ta hänsyn till de boende, samtidigt som projektet ska fortlöpa enligt plan. Att vi nu väljer att satsa lite extra på den här typen av uppdrag känns både kul och spännande.

Vill du och din bostadsrättsförening veta mer? Kontakta Moa Persson eller Anders Ekblad idag för mer information och offert.

Publicerad den 24 augusti 2020

Nyhetsarkiv

Visar 1-10 av 68