Malmöhus Projekt växer med ny projektledare

En boxande kitesurfare som gillar att testa sina gränser. Möt vår nye projektledare Gustaf Neidheim, som vill arbeta för att göra Malmö till en bättre plats.

Han beskriver sig som en glad och energisk person som ser möjligheter och vill förstå människor i sin omgivning. Gustaf Neidheim är utbildad byggingenjör med inriktning produktion och kommer närmast från en konsulttjänst som beställarombud och projektledare till bostadsrättsföreningar när de behöver utföra större ROT-projekt. Innan dess har han arbetat som utesäljare inom läkemedelsbranschen och snickare under många år. Så varför valde han Malmöhus Projekt?
– Jag blev imponerad av kompetensen som finns på företaget och känner att jag verkligen kan lära mig mycket här. Samtidigt innebär tjänsten en bra möjlighet att arbeta med något som ligger mig varmt om hjärtat: att aktivt vara med och göra Malmö med närområde till en bättre plats att leva, bo och jobba i, säger han.

Gustaf har stor erfarenhet av ROT-projekt och kommer fortsätta arbeta med det på Malmöhus Projekt. Samtidigt ser han möjligheter att utvecklas.
– Här kan jag utvidga mina erfarenheter inom projektering och nyproduktion, säger han.

Fritiden tillbringar Gustaf med flickvännen och bonussonen i Malmö. Just nu funderar de på att flytta till Västra hamnen.
– Vid havet trivs vi som fisken i vattnet. Jag är förövrigt en husnörd och älskar programmet ”Husdrömmar”, säger han.
– Jag tycker också att det väldigt kul och givande att få testa mina gränser. När jag får tillfälle att lägga tid på mina hobbyer – boxning, kitesurfing och snowboard – gör jag gärna det.

Gustaf Neidheim ansluter den 1 november. Varmt välkommen, hälsar kollegorna på Malmöhus Projekt!

Läs mer om våra tjänster inom projekt- och byggledning här

Publicerad den 1 oktober 2021

Nyhetsarkiv

Visar 1-10 av 69