Malmöhus Projekt anställer ny projektledare

En erfaren, engagerad och positiv lagspelare. Malmöhus Projekt välkomnar Ulf Öst som ny projektledare.

Karriären startade på 1980-talet som arbetsledare på stora bostadsprojekt. Idag har Ulf Öst arbetat på byggentreprenadbolag i de flesta yrkesroller, senast som affärs- och projektchef, och har även jobbat på beställarsidan som avdelningschef för en projektavdelning på kommunal förvaltning.

Han beskriver sig som engagerad, uthållig och social, en positiv lagspelare som är aktiv, nyfiken och lyssnar på omgivningen. Nu börjar Ulf som projektledare på Malmöhus Projekt, och veckan rivstartar med introduktion, utbildningar och möten.

Grattis till nya jobbet! Vad fick dig att välja Malmöhus Projekt?
– Jag känner till Malmöhus Projekt sedan tidigare som ett bra projektledningsföretag med många intressanta kunder och har mött flera av mina nya kolleger i tidigare anställningar.

Berätta lite mer om dig själv!
– Jag är 59 år och bor i Gislövs Läge utanför Trelleborg med min fru. Vi har fem tjejer tillsammans och två barnbarn. Intresset för byggbranschen hittade jag via min farbror som hade byggfirma i Malmö, där jag jobbade helger och skollov.
– Min grundutbildning fick jag på Pauliskolan i Malmö där jag gick byggteknisk. Jag har även studerat ledarskap vid KA 2 i Karlskrona och genom åren byggt på med branschutbildningar som bland annat ansvarig arbetsledare, juridik, KA, BAM och Bas-P.

Vilka typer av projekt har du arbetat med tidigare?
– Jag har erfarenhet från projekt inom de flesta kategorier, som bostäder, skolor, kontor och förvaltning, industri, hotell, djursjukhus, labb, ombyggnad och nybyggnad. Jag arbetade även med en del projekt i Tyskland under 90-talet.

Du börjar arbeta på Malmöhus Projekt omgående. Vilken typ av projekt kommer du att starta med?
– Det blir ganska varierat och efter behoven i företaget just nu. Industriprojekt och publika projekt ligger nära i tid.

Varmt välkommen Ulf, hälsar kollegorna på Malmöhus Projekt!

Läs mer om våra tjänster här

Publicerad den 9 oktober 2024

Nyhetsarkiv

Visar 1-10 av 71